Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον χωρισμό της: «Σε πρόδωσα εαυτέ μου»

Δημοσιεύθηκε 21 Οκτωβρίου, 2022

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητάς, κάτι που την έχει εκνευρίσει αρκετά.

Η ίδια πολλές φορές έχει ξεσπάσει μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media για τα όσα γράφονται για εκείνη, με το τελευταίο να είναι οι φήμες περί χωρισμού με τον σύντροφό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε επιλέξει από την αρχή κιόλας της σχέσης της, να κρατήσει τον σύντροφό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απέφευγε να μιλάει για εκείνον στις συνεντεύξεις, αλλά και να δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες.

Πριν λίγες ημέρες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι μπορεί να έχει συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα, το σχόλιο μίας διαδικτυακοί της φίλης στάθηκε η αφορμή για να μιλήσει για τη σχέση της. Η Δήμητρα δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει σε ένα κατακόκκινο φόντο, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και αντίστοιχο κραγιόν και στη λεζάντα έγραψε: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά ♥️».

Κάτω από την εν λόγω δημοσίευση, κάποιος χρήστης της έγραψε:«Καταπληκτική φωτό! Ο σύζυγος την τράβηξε;». Εκείνη απάντησε στο σχόλιο ότι χώρισε, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν αστειευόταν ή αν το εννοεί.

«Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram