Δάφνης: Βρείτε τα πιο επαγγελματικά είδη κομμωτηρίου

Δημοσιεύθηκε 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Το κατάστημα Δάφνης (Νεοφύτου 34) στη Χαλκίδα με πάνω από 20 χρόνια δημιουργικής πορείας στο χώρο του κομμωτηρίου και - όχι μόνο - απευθύνεται και στη λιανική πώληση.

Η βαθειά τους γνώση των αναγκών του επαγγελματία κομμωτή τους οδήγησε στη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών για αυτό και είναι γνωστό ως «Το σπίτι του κομμωτή»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί θα βρείτε τα πάντα από προιόντα μαλλιών, όπως βαφές αλλά και θεραπείες, επαγγελματικά είδη όπως πιστολάκια ή πρέσες, εξοπλισμό κομμωτηρίου όπως λουτήρες και φυσικά πολλά προϊόντα για τα νύχια και το μακιγιάζ.

Η ποιότητα, η καινοτομία, αλλά και η εξειδίκευση είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει. Λανσάρουν τις νέες τάσεις της μόδας από όλους τους γνωστούς οίκους στο χώρο τους και φροντίζουν να καλύπτουν συνεχώς τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών τους με τιμές άκρως ανταγωνιστικές και προσφορές όλο το χρόνο.

Στόχος τους η πώληση επαγγελματικών προϊόντων με βάση την ποιότητα, την αξιοπιστία αλλά και την εγγύηση. Το έμπειρο και καταρτισμένο τους προσωπικό θα σας λύσει κάθε απορία για την υγεία των μαλλιών σας.

Διεύθυνση : Νεοφύτου 34, Χαλκίδα

Ηλεκτρονικό κατάστημα: www.beauty-pat.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram