Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής συναντιέται με παίκτες του Survivor!

Δημοσιεύθηκε 17 Ιουνίου, 2021

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε αργά το απόγευμα για γλυκάκι με τρεις πρώην παίκτες του Survivor στα Νότια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η πρώτη έξοδος μετά την περιπέτεια υγείας που είχε ο αγαπημένος τραγουδιστής την ώρα που δειπνούσε σε σούσι μπαρ στη Γλυφάδα (7/6). Πλέον, χαίρει άκρας υγείας, την Παρασκευή θα κόψει τα ράμματα , ενώ ξεκινάει το summer live tour του, έχοντας κλείσει ήδη πολλές εμφανίσεις σε Θήβα, Κύπρο, Κιάτο Χαλκηδόνα, Χαλκιδική, Λαύριο Πλαταμώνα, Τυρνάβο, Ωρωπό, και άλλα !

Reunion για τους παίκτες του Survivor, Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά και Ελευθερία Ελευθερίου, όπου βρέθηκαν όλοι μαζί με τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή.

Με ωραία διάθεση, οι τέσσερείς τους δεν δίστασαν να απαθανατίσουν την στιγμή. Ο Τριαντάφυλλος επιστρέφοντας τελευταίος από όλους δείχνει να έχει προσαρμοστεί σιγά σιγά στην πραγματικότητα της Ελλάδας και στην παλιά του καθημερινότητα.

Να σας θυμίσουμε πως όσον αφορά αυτούς τους τρεις πρώην παίκτες δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν reunion, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς ήταν οι πρώτοι

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram