Γιώργος Χρυσοστόμου: Σε σειρά του ANT1 με άρωμα «Αγγελικής»

Δημοσιεύθηκε 9 Αυγούστου, 2021

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από νέα σειρά του ANT1, η οποία θα έχει έντονο άρωμα «Αγγελικής».

Κι αυτό γιατί τόσο ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, που υπογράφει το σενάριο της νέας αυτής σειράς, όσο και ο ίδιος ο Γιώργος Χρυσοστόμου, που θα πρωταγωνιστήσει, γνώρισαν τεράστια επιτυχία με τη σειρά «Αγγελική» που προβλήθηκε στον Alpha την προηγούμενη σεζόν. Τώρα, ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στον ANT1, και συγκεκριμένα στη συνδρομητική του πλατφόρμα, ΑΝΤ1 Next, με μία νέα σειρά που έχει τον προσωρινό τίτλο «Paradise».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι το πρώτο όνομα που κλείνει για τη νέα σειρά του ANT1 κι αναμένεται να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση Mute, που πραγματικά σαρώνει. Ο ηθοποιός αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του ως Στέφανος στην Αγγελική, το καλό παιδί, ο αγαθός χαρακτήρας της υπόθεσης!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram