Γιώργος Σουξές: Ο διοικητής από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του

Δημοσιεύθηκε 27 Οκτωβρίου, 2021

Ο διοικητής Προύσαλης είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους χαρακτήρες των Άγριων Μελισσών. Ο Βασίλης Προύσαλης, ξεκίνησε από ενωμοτάρχης και μετά την απομάκρυνση του Βόσκαρη κατάφερε να γίνει διοικητής στο τμήμα χωροφυλακής Διαφανίου που τόσο πολύ ήθελε. Είναι πολύ γλυκός και ευγενικός με τους συγχωριανούς του, όμως όταν εκτελεί το καθήκον του είναι όπως πρέπει.

Ο Γιώργος Σουξές εκτός από τις Άγριες Μέλισσες συμμετέχει και στη θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω δεν πληρώνω» με τη Μπέσυ Μάλφα και η κάμερα του Breakfast @Star τον συνάντησε στα παρασκήνια. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, την αλλαγή στην εμφάνισή του και το αγαπημένο του φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός όπως ανέφερε, έχασε τον τελευταίο χρόνο 36 κιλά, ακολουθώντας μια ειδική διατροφή, η οποία όμως δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Ωστόσο παρά την απώλεια των κιλών -που δεν ήταν και λίγα- εξακολουθεί να έχει μια αδυναμία σε ένα τρόφιμο και πιο συγκεκριμένα σε ένα τυρί.

Η παρμεζάνα είναι η αδυναμία του και δεν την αλλάζει με τίποτα.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τη συμμετοχή του στη σειρά εποχής του Ant1. «Οι Άγριες Μέλισσες μου άνοιξαν πολύ ωραίους δρόμους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έκανα αυτό τον ρόλο. Μπόρεσα από εκεί να δώσω υποκριτικά και κωμικές σκηνές και δραματικές, και μου έδωσε και μεγάλη αναγνωρισιμότητα», ανέφερε.

Όσο για το τι του λέει ο κόσμος που τον συναντάει ανέφερε: «Στον δρόμο δεν με ρωτάνε τίποτα, απλώς μου λένε “είσαι φανταστικός”, “είσαι πολύ ωραίος ενωμοτάρχη”, “σ’ αγαπάμε σπάταλα”, “είσαι ο ενωμοτάρχης της καρδιάς μας”, τέτοια πράγματα».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram