Γιώργος Λιανός: To τρομερό βίντεο με την 14 μηνών κόρη του από την παραλία του Αγίου Δομίνικου

Δημοσιεύθηκε 17 Μαΐου, 2022

Ο Γιώργος Λιανός εδώ και πέντε μήνες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες της παρουσίασης του Survivor.

Αυτό τον κρατάει μακριά από τα μεγαλύτερα παιδιά του, όμως η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη με την 14 μηνών κορούλα τους βρίσκονται μαζί του εκεί σχεδόν συνέχεια από την αρχή του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και μας το αποδεικνύει σχεδόν καθημερινά μέσα από τις δημοσιεύσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Λιανός ανέβασε ένα βίντεο με την 14 μηνών κόρη του να τρέχει σε μια από τις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου και σύμφωνα με τον ίδιο φαίνεται να λέει κάτι το οποίο φρόντισε να μεταφράσει στη λεζάντα της ανάρτησής.

«Το σύνθημα είναι «καλό καλοκαίρι» έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

Να σας θυμίσουμε ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη θα βαφτίσουν την κόρη τους τον Σεπτέμβριο. Η μικρή θα πάρει δύο ονόματα, Βαλέρια και Ασημούλα.

Το ζευγάρι δεν έχει βρει ακόμη την ακριβή τοποθεσία για το μυστήριο και περιμένει να γυρίσει στη χώρα μας προκειμένου να ετοιμάσει τις λεπτομέρειες για το μυστήριο.

Το ζευγάρι θα βαφτίσει την κόρη του, όμως δεν πρόκειται να παντρευτεί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram