Γιώργος Κόρομι και Ασημακόπουλος «καίνε» την παραγωγή του Survivor

Δημοσιεύθηκε 9 Ιουλίου, 2021

Ο Κόρομι έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και αποκάλυψε ότι το σκετς που είχαν κάνει μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου που είχε σχολιαστεί αρνητικά ήταν στημένο και τους το είχε ζητήσει η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτό ήταν κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και δεν έμεινε εκεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από το σκετς το οποίο ήταν στημένο, ήταν επίσης στημένο και το σκηνικό εκείνο που οι παίκτες έβγαλαν τα μαγιό τους και έκαναν μπάνιο γυμνοί!

Έτσι λοιπόν λύθηκε και μια απορία καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να ξέρουν αν αυτό ήταν κάτι που το αποφάσισαν μόνοι τους ή το έκαναν μετά από οδηγίες των ανθρώπων της παραγωγής.

«Κάποια ήταν σεναριακά. Ήταν όντως της παραγωγής κάποια πράγματα, όπως αυτό που έγινε με τον Τριαντάφυλλο. Δεν μπορούσα να δώσω την παραγωγή αλλά τώρα είδα τον Κόρομι που το έκανε. Και το άλλο επίσης ήταν στημένο με τον γυμνισμό. Εμείς θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα, ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε με το σώμα μας και αυτοί το βγάλανε γυμνισμό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πηγή : gossip.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram