Γιώργος Κακοσαίος: «Με τον πατέρα μου ερχόμαστε συνεχώς σε ρήξη για…»

Δημοσιεύθηκε 22 Ιουλίου, 2021

Από τα γήπεδα ποδοσφαίρου στη σκηνή βρέθηκε ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος όταν κατάλαβε ότι τα τραγούδια του αξίζουν αποφάσισε να αφήσει τη «στρογγυλή θεά» και να αφοσιωθεί στη μουσική.

«Πήρα την απόφαση όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και πήρα καλές κριτικές. Τότε το μυαλό μου άρχισε να διχάζεται», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Καλοκαίρι #not» ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με τους γονείς του, δήλωσε τα εξής:

«Τους γονείς μου τους μάζεψα μια μέρα στην τραπεζαρία, τους το είπα και έπαθαν σοκ. Η μητέρα μου μου έλεγε για προτάσεις από ομάδες και μήπως να κάνω παράλληλα και τα δύο, αλλά εγώ είπα ότι θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι 100%».

Όσον αφορά στον πατέρα του, τις συγκρίσεις αλλά και τα talent shows: «Ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει σύγκριση, δεν φοβήθηκα. Παλεύω όπως όλοι σε αυτόν τον χώρο, όπως όλοι και φαντάζομαι ότι ο χρόνος θα δείξει. Με τον πατέρα μου ερχόμαστε συνεχώς σε ρήξη για διάφορα τραγούδια.Αν δεν είχα την τύχη να είναι ο Γιάννης Πλούταρχος πατέρας μου, σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιο talent show να δείξω τη δουλειά μου».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram