Γιώργος Ασημακόπουλος: Δώρισε τα χρήματα από το Survivor στο Make a wish και έδωσε χαρά σε 2 παιδιά με λευχαιμία

Δημοσιεύθηκε 26 Αυγούστου, 2021

Στο Happy Day μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, που ανακοίνωσε επίσημα πως θα κάνει δύο ευχές παιδιών του συλλόγου Make A Wish, πραγματικότητα. Το ένα παιδί θέλει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και το άλλο παιδί θέλει ένα δωμάτιο κάστρο!

«Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα για καλό σκοπό! Πάλεψα και σε αυτό το παιχνίδι μου βγήκαν συναισθήματα που δεν τα περίμενα. Ο εγκλεισμός, η πείνα, οι κακουχίες με έκαναν ακόμα πιο ευαίσθητο. Έβλεπα όνειρα, τον αδελφό μου και ήταν το καμπανάκι που χτύπησε πιο έντονα μέσα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μόνο αγάπη θέλω να δώσω. Να κάνω ίσως τα παιδιά πιο ευτυχισμένα» πρόσθεσε, ακόμα, ο παίκτης του Survivor. «Είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί ένα από τα 2 παιδιά που θα βοηθήσουμε λέγεται Αλέξανδρος, σαν τον αδελφό μου που χάσαμε».

«Θέλω να προσφέρω, είμαι αληθινός και το αποδεικνύω με αγάπη μόνο και τόσο όμορφα συναισθήματα στο μυαλό μου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram