Γιώργος Αμούτζας- Έλενα Πιερίδου:Το νέο ζευγάρι στη showbiz

Δημοσιεύθηκε 12 Νοεμβρίου, 2021

Τον Γιώργο Αμούτζα τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα απο την πολύ επιτυχημένη σειρά ''Σασμός'' και μπορούμε να πούμε πως είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους νεαρούς ηθοποιούς της γενιάς του

Ο Γιώργος Αμούτζας εκτός από την επιτυχία που γνωρίζει την επαγγελματική του ζωή διανύει και την πιο όμορφη περίοδο στα προσωπικά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες έχει δεσμό με το μοντέλο και ηθοποιό από την Κύπρο την Έλενα Πιερίδου την οποία έχουμε δει σε γνωστές σειρές όπως το «Τατουάζ».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν διαδικτυακά κοντά στην πρώτη καραντίνα τον προηγούμενο Μάρτιο αλλά βρέθηκαν από κοντά τον περασμένο Ιούνιο μετά το τέλος του πρώτου lockodown όταν η ηθοποιός ταξίδεψε στην Αθήνα για να τον συναντήσει από τότε το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί και απολαμβάνει τον έρωτά του η Έλενα Πιερίδου αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram