Γιώργος Αγγελόπουλος: Πατέρας για πρώτη φορά;

Δημοσιεύθηκε 19 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβουν την Κυριακή 24/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση και σύμφωνα με δημοσίευμα θα γίνουν γονείς.

Ο γάμος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων και εκτός από αυτό το ευχάριστο γεγονός, το ζευγάρι σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Μπαμ θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος στο πρώτο παιδί, αλλά μέχρι στιγμής ούτε η Δήμητρα ούτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν επιβεβαιώσει την είδηση.

Το δημοσίευμα πρόβαλε και η εκπομπή, Mega Καλημέρα

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι θα παντρέψει ο πνευματικός και των δύο. Μάλιστα επέλεξαν το συγκεκριμένο εκκλησάκι γιατί εκεί γνωρίστηκαν.

Η απόφαση να γίνει ο γάμος πάρθηκε στην Κρήτη και εκεί πήραν την ευλογία του πνευματικού τους.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει μία μικρή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και όπως αποκαλύφθηκε οι 500 και πλέον καλεσμένοι του ζευγαριού θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν ρύζι στους νεόνυμφους για να ριζώσουν μία ζωή μαζί, όπως ορίζει το έθιμο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram