Γιορτή του Πατέρα: Είδαμε την τρυφερή φωτογραφία του Ρουβά με τα παιδιά του

Δημοσιεύθηκε 22 Ιουνίου, 2021

Ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή τη σημερινή μέρα δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία στο Instagram του!

Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι και «κλασσικός χαζομπαμπάς», φροντίζοντας να περνά όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές με τα παιδιά του παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεσημέρι της Κυριακής και με αφορμή την ημέρα του πατέρα, ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο προσωπικό του λογαριασμό ένα τρυφερό ενσταντανέ με τα παιδιά του.

Ο Σάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι όμως, η αγάπη ❣ είναι αυτή που κινεί τον κόσμο, τα πιο απλά πράγματα φέρνουν την ευτυχία και η κάθε αγκαλιά μαζί τους είναι θησαυρός. 🌟 #fathersday #children #family #sakisrouvas»!

Να αναφέρουμε ότι από τη φωτογραφία λείπει ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Απόλλωνας!

Κάθε χρόνο ο τραγουδιστής αυτή τη μέρα αναρτά την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά του!

Μάλιστα, πέρυσι είχε σχολιάσει: «Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά! #FathersDay».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram