Για ποια 3 ζώδια το 2023 θα είναι μια παθιασμένη χρονιά

Δημοσιεύθηκε 5 Δεκεμβρίου, 2022

Όσο πιο κοντά στο τέλος της χρονιάς φτάνουμε, τόσο περισσότερο ξεκαθαρίζει το τοπίο για την επόμενη χρονιά, με τους πλανήτες να έχουν ήδη δώσει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Ο έρωτας, το πάθος και το φλερτ, είναι φυσικά τομείς με έντονο ενδιαφέρον και οι πλανήτες της Αφροδίτης και του Άρη, είναι αυτοί που κινούν τα ηνία γύρω από τις ερωτικές σχέσεις. Ποια ζώδια θα επηρεάσουν πιο έντονα μέσα στην επόμενη χρονιά, αλλά και ποια θα είναι τα 3 ζώδια που όπως φαίνεται, θα έχουν ένα έντονο 2023, με αρκετές στιγμές έρωτα και πάθους;

Κριός
Για το 2023, λοιπόν, φαίνεται ότι ο Δίας στον Ιχθύ ενισχύει τη λίμπιντο και φέρνει το πάθος στη ζωή αρκετών ζωδίων. Ειδικά για εσάς τους Κριούς όμως, τα πράγματα θα είναι στο κόκκινο. Μπορεί η χρονιά να ξεκινήσει ήπια και ήρεμα, ωστόσο όσο οι μήνες περνούν τόσο περισσότερες γνωριμίες θα έχετε, οι οποίες δεν θα σας αφήσουν αδιάφορο, αλλά αντιθέτως αναμένεται να ζήσετε έντονες στιγμές με νέους ή ακόμη και παλιούς συντρόφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ο ανάδρομος Άρης βρίσκεται στο ζώδια σας και για τους πρώτους μήνες του 2023. Πρόκειται για έναν πλανήτη γεμάτο με ένταση και εκρηκτικότητα. Μόλις οι όψεις του με την Αφροδίτη είναι πιο ευνοϊκές, τότε είναι πολύ πιθανό να ζήσετε αξέχαστες στιγμές, γεμάτες με έρωτα. Είτε πρόκειται για έναν νέο σύντροφο που θα έρθει στην ζωή σας, είτε με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, το 2023 θα ξεκινήσει σίγουρα με πάθος και ένταση, οπότε φροντίστε να το απολαύσετε.

Λέων
Ήδη από τον τελευταίο μήνα του χρόνου, για εσάς Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα έχουν αλλάξει πολύ. Ύστερα από μια πολύ φορτισμένη συναισθηματικά περίοδο της ζωής σας, είναι η στιγμή να κάνετε πίσω και να απολαύσετε όλα τα νέα πρόσωπα που έρχονται στην ζωή σας και να δώσετε το ενδιαφέρον σας στην ερωτική σας ζωή, χωρίς όμως να αφοσιωθείτε. Προτεραιότητα σας είναι να περάσετε καλά στα ερωτικά σας και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν γι΄αυτό, θα είναι πολλές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram