Γιάννης Κότσιρας: Αποκαλύπτει τον αγαπημένο του παίκτη από το φετινό Masterchef

Δημοσιεύθηκε 17 Ιουνίου, 2021

Ο λόγος για τον Γιάννη Κότσιρα, τον οποίο και φιλοξένησαν το βράδυ της Τρίτης ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος στην εκπομπή τους «Αυτός και ο άλλος».

Η σχέση του με τα social media παραδέχεται πως είναι καλή αν εξαιρέσει κανείς το κλίμα στο Twitter που τον οδήγησε να αποσύρει το ενδιαφέρον του από την πλατφόρμα καθώς «εξελίχθηκε σε ένα πολιτικό-κομματικό γήπεδο και μου φαινόταν ένα ρεύμα ότι πάει να γίνει αρένα των κομματικών τρολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έβλεπα το MasterChef για τον Παύλο»

Έχει επιλέξει να μην ενημερώνεται από την τηλεόραση παρά μόνο να παρακολουθεί ταινίες και τηλεπαιχνίδια. Φέτος, εξομολογήθηκε πως παρακολούθησε και το MasterChef για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

«Έχουμε φάει κόλλημα που είναι και λίγο υποχρεωτικό τα τελευταία χρόνια. Η παραπληροφόρηση έχει βρει τον χώρο της και στην τηλεόραση. Ειδικά, στην καραντίνα ήταν το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν βλέπω καθόλου ενημέρωση στην τηλεόραση. Ούτε ριάλιτι δεν βλέπω. Έβλεπα το MasterChef για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο Παύλος ήταν ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση και θεωρώ ότι αν υπήρχαν περισσότεροι Παύλοι στην Ελλάδα θα ήμασταν μία πολύ καλύτερη χώρα».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram