Γιάννης Αϊβάζης: «Έχουμε δύσκολη εφηβεία με την Ισμήνη»

Δημοσιεύθηκε 24 Μαρτίου, 2023

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Asia Express, τον λόγο που απέχει τα τελευταία χρόνια από την ελληνική μυθοπλασία, τη σχέση του με τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου αλλά και την κόρη τους Ισμήνη που πλέον βρίσκεται στην εφηβεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το Asia Express ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Ήταν κουραστικό, δύσκολο αλλά είδατε μόνο το 5% από ό,τι συνέβη σε αυτό το ταξίδι. Σίγουρα μου βγάλανε έναν άλλο εαυτό από αυτό που είμαι. Συνέβη κάτι απαράδεκτο πίσω από τις κάμερες το οποίο εγώ ηθικά δεν το δέχομαι και αυτό με επηρέασε σε όλο το κομμάτι του ταξιδιού. Μια συγγνώμη, ακόμα και τώρα θα ήταν αρκετή από το συγκεκριμένο άτομο που εμπλέκεται σε αυτό αλλά δεν πειράζει…» είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Λείπω τέσσερα χρόνια από την ελληνική μυθοπλασία. Δε σνομπάρω την ελληνική τηλεόραση. Σίγουρα μεγαλώνοντας, ψάχνουμε το κάτι διαφορετικό, κάτι που δε μπορούσαμε να κάνουμε μικρότεροι για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτή τη στιγμή εμένα με ενδιαφέρουν πράγματα που εικαστικά θα μου δώσουν πολλά παραπάνω από μια σειρά. Έχω κάνει τρεις ταινίες στο εξωτερικό και πολλά άλλα πράγματα. Έχουμε πάρει 16 βραβεία» ανέφερε σε άλλο σημείο για τον λόγο που απέχει τα τελευταία χρόνια από την ελληνική μυθοπλασία.

«Αν υπάρξει άνθρωπος που θα πει ότι από την ανωνυμία, ξαφνικά μέσα σε δυο επεισόδια γίνει από τους πιο περιζήτητους και πει ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, θα είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχει υπάρξει ποτέ. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα, σε κάτι που συνέβη στο εξωτερικό, το ξεκαβάλησα το καλάμι και από τότε δε θέλω ούτε να το βλέπω» παραδέχτηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για τη σχέση του με την Μαρία Κορινθίου είπε: «Υπάρχει ζευγάρι που σε τόσα πολλά χρόνια κοινής πορείας να μην έχει έρθει σε σύγκρουση; Το θέμα είναι κατά πόσο εσύ θα κάνεις ένα βηματάκι πίσω, ένα βηματάκι εμπρός, θα ρίξεις τον εγωισμό σου…. Και οι δυο κάνουμε υποχωρήσεις γιατί η σχέση μας είναι ειλικρινής. Δε μπορούμε να σκεφτούμε σίγουρα τη ζωή του ο ένας χωρίς τον άλλο. Δεν ζηλεύουμε μεταξύ μας…» και συνέχισε μιλώντας για την κόρη του,

«Έχουμε δύσκολη εφηβεία με την Ισμήνη. Είμαι δίκαιος μπαμπάς. Η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Το έφερε το αγόρι στο σπίτι. Αντέδρασα όπως ένας νορμάλ άνθρωπος. Κόβεις από πάνω μέχρι κάτω, ελέγχεις παρέες, πράγματα, και μετά το παίρνεις απόφαση και λες ότι το παιδί πρέπει να πάθει για να μάθει ή να μάθει για να προστατευτεί».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram