Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Όσο μεγαλώνω, φεύγει σαν ιδέα το ενδεχόμενο να παντρευτώ»

Δημοσιεύθηκε 12 Σεπτεμβρίου, 2023

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη εδώ και ένα χρόνο είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα και μέσα στο καλοκαίρι είχαν και την πρώτη επέτειό τους.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά της και το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Youtube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα το μοντέλο τόνισε:

«Δεν νιώθω καθόλου έτοιμη ούτε για γάμο ούτε για οικογένεια. Ούτε καν. Νιώθω πολύ έτοιμη να ανοιχτώ στα επαγγελματικά μου και να επικεντρωθώ σε αυτά. Όταν νιώσω έτοιμη θα το πω και θα το δείτε. Θα το καταλάβω και εγώ. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι σκέφτομαι ότι μπορεί να μην κάνω για αυτό ή να μην θέλω. Τα τελευταία δύο χρόνια το σκέφτομαι κάθε μέρα. Κάθε μέρα λέω ότι ίσως να μην είμαι και να μη θέλω οικογένεια.»!

Και υπογράμμισε: Όσο μεγαλώνω, τώρα που έκλεισα τα 27 και πάω στα 28, όσο πάει και φεύγει σαν ιδέα. Νομίζω ότι δεν θέλω να δώσω τον χρόνο μου σε κάτι άλλο, ότι δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω κάτι τέτοιο. Ειδικά αυτή τη στιγμή».

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram