Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η εμφάνιση της στην απονομή του Μάστορα φούντωσε τις φήμες ότι είναι μαζί

Δημοσιεύθηκε 8 Δεκεμβρίου, 2022

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκε στην απονομή για όλες τις επιτυχίες που έχουν χαρίσει τα τελευταία 8 χρόνια το συγκρότημα Mελιsses, όπου έγινε στο νυχτερινό κέντρο, Έναστρον και… καμάρωσε τον Χρήστο Μάστορα!

Από αυτή την υπέροχη και ξεχωριστή βραδιά δεν έλειπαν οι συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι του συγκροτήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Μέλιsses μετρούν 12 τετραπλά πλατινένια, πλατινένια και χρυσά digital singles, καθώς και 2 χρυσά albums, έχοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια streams.

Στο πλευρό λοιπόν του Χρήστου Μάστορα εκτός από την οικογένειά του ήταν και… η Γαρυφαλλιά Καληφώνη που με αυτή της την εμφάνιση πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή!

Παρά τα όσα κυκλοφορούν για τους δυο τους, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποφεύγει κατηγορηματικά να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, μετά την οριστική λήξη της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Κυριακού.

Το μόνο που έχει δηλώσει το μοντέλο είναι… «Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη».

image00052
7013958

Ενώ ο Χρήστος Μάστορας είχε αναφέρει: «Δεν έχω σχέση όχι. Eίμαι ελεύθερος» μπερδεύοντας τους φωτορεπόρτερ!

Όμως, χθες 7 Δεκεμβρίου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν παρούσα σε αυτή την βραδιά, καθόταν στο διπλανό τραπέζι από αυτό που βρίσκονταν η οικογένεια του τραγουδιστή και καμάρωνε τον Χρήστο Μάστορα!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram