Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου

Δημοσιεύθηκε 16 Μαΐου, 2023

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη τα γεννητούρια της showbiz: «Η Φωτεινή Αθερίδου χθες γέννησε. Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε και εμείς χθες πολύ αργά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να είναι χαρούμενοι, γεροί και καλότυχοι όλοι. Και να είναι πάντα στο φως. Τι ωραιότερο! Πιο χαρμόσυνη είδηση δεν υπάρχει. Και φίλος σου να μην είναι ο άλλος, χαίρεσαι όταν ξέρεις πως πήγαν όλα καλά. Θερμές ευχές και πολλές αγκαλιές».

Να σας θυμίσουμε ότι η Φωτεινή είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα και είχε επιβεβαιώσει το ευχάριστο γεγονός.

«Με ανοιχτή αγκαλιά υποδεχόμαστε ότι όμορφο αυτή η ζωή μας φέρει ! ❤️ #newentry #lifeisbeautiful #23weekspregnant #happy #family».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μακαλιάς που είναι καλός φίλος του ζευγαριού, είχε επιβεβαιώσει πρώτος την ευχάριστη είδηση στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα τονίζοντας πως το ζευγάρι διανύει μία όμορφη περίοδο!

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που θα γίνω για δεύτερη φορά παππούς. Η κόρη μου είναι μια χαρά. Είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν έχω προτίμηση στο φύλο του μωρού. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα», είχε δηλώσει ο Θοδωρής Αθερίδης και λίγο καιρό μετά ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι περιμένει ξανά αγόρι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram