Γέννησε η Ιωάννα Τούνη!

Δημοσιεύθηκε 10 Ιανουαρίου, 2023

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Ιωάννα Τούνη και η ίδια με τον σύντροφό της Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η διάσημη influencer έγινε για πρώτη φορά μητέρα ενός υγιέστατου αγοριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ευχάριστη είδηση την έκανε γνωστή η ίδια η Ιωάννα Τούνη μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο instagram το πρωί της Τρίτης.

Μετά από δύο μέρες «σιγής» από τη στιγμή που μπήκε στο μαιευτήριο, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι γέννησε.

Η ίδια, όπως έγραψε, δεν θέλει αυτή τη στιγμή να κάνει κάποια δήλωση, ενώ ζητά "κατανόηση".

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ευτυχισμένος μπαμπάς Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του στα Instagram Stories του.

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματα σας!! Η μαμά μας είναι super δυνατή» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Να σας ζήσει!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram