Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα!

Δημοσιεύθηκε 7 Φεβρουαρίου, 2023

Το πρώτο της μωρό καλωσόρισε η Ελένη Φουρέιρα, αφού σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού ινσταγκραμικού προφίλ ''Soula Glamorous'' έγινε αυτό που τόσους μήνες ανυπομονούσε, να γίνει μητέρα!

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν έγκυος σε αγοράκι και έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια είχε μιλήσει λίγο καιρό πριν και είχε άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας στο περιοδικό Vogue για τις δυσκολίες που πέρασε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα. Έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω κι άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμισι χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά». 


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram