Βόρεια Εύβοια: 1+1 εντυπωσιακές παραλίες με καταγάλανα νερά και συγκλονιστικό φυσικό τοπίο γύρω τους!

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουλίου, 2021

Η Εύβοια είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός αφού έχει πανέμορφα μέρη, γραφικά χωριά και συγκλονιστικές παραλίες και όλα αυτά σε σχετικά κοντινές αποστάσεις από την Αθήνα που θα φτάσετε εύκολα με το αυτοκίνητό σας για να περάσετε από ένα όμορφο Σαββατοκύριακο μέχρι πολυήμερες διακοπές!

Πανέµορφα, καταπράσινα δάση, βόλτες στη φύση, υπέροχες παραλίες µε κρυστάλλινα νερά, πανέµορφα τοπία, δραστηριότητες… η Βόρεια Εύβοια συνδυάζει τα πάντα! Η φυσική διαµόρφωση της, µε την πλούσια βλάστηση και τις εκπληκτικές θάλασσες, προσφέρεται για εκδροµές αλλά και εναλλακτικό τουρισµό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πανέµορφα, καταπράσινα δάση, βόλτες στη φύση, υπέροχες παραλίες µε κρυστάλλινα νερά, πανέµορφα τοπία, δραστηριότητες… η Βόρεια Εύβοια συνδυάζει τα πάντα! Η φυσική διαµόρφωση της, µε την πλούσια βλάστηση και τις εκπληκτικές θάλασσες, προσφέρεται για εκδροµές αλλά και εναλλακτικό τουρισµό.about:blank

Όσοι ξέρουν και την έχουν ήδη ψηλά στην ταξιδιωτική τους ατζέντα µπορούν να εγγυηθούν τόσο για τις φυσικές οµορφιές και για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όσο και για τις συγκλονιστικές παραλίες της.

Εδώ πάμε βόρεια σε 2 παραλίες εξαιρετικές, το Ψαροπούλι στα Βασιλικά στην ανατολική πλευρά με τα αιγαιοπελαγίτικα νερά και τη Νησιώτισσα στο βόρειο άκρο της Εύβοιας προς τα δυτικά. Μεταξύ τους οι παραλίες απέχουν 43 χιλιόμετρα περίπου 54 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Ψαροπούλι

Η παραλία Ψαροπούλι είναι ένα ακόμα καλά κρυµµένο «µυστικό» της Εύβοιας. Ουσιαστικά το Ψαροπούλι είναι η προέκταση του χωριού Βασιλικά, ένας παραθαλάσσιος οικισμός με μια ονειρεμένη αιγαιοπελαγίτη παραλία που -περισσότερο για όσους γνωρίζουν και επισκέπτονται την Εύβοια- τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα φημισμένο προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές και γενικότερα συνεχή ανερχόμενη δύναμη στον τουρισμό της Βόρειας Εύβοιας.

Ψαροπούλι Βασιλικά Εύβοιας

Η παραλία είναι τεράστια σε μήκος, περίπου 4-5 χιλιόμετρα και δίνει τη δυνατότητα να κάνετε το μπάνιο σας… μοναχικά ή με πολυκοσμία! Ανάλογα τη διάθεσή σας! Το φυσικό κάλλος της εντυπωσιάζει και μάλιστα αναδείχθηκε στο πανελλήνιο πολλά χρόνια πριν όταν η ευρύτερη περιοχή επιλέχθηκε και συμφωνήθηκε ως ο τόπος γυρισμάτων του γνωστού reality «Φάρμα».

Νησιώτισσα

Ο Νέος Πύργος είναι μια περιοχή στη Βόρεια Εύβοια, φημισμένη για την ομώνυμη παραλία της αλλά και την επίσης διάσημη παραλία «Νησιώτισσα»  με την υπέροχη αμμουδιά η οποία αποτελεί πόλο έλξης των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής και είναι βέβαιο ότι όποιος την επισκεφτεί θα επιστρέψει!

Παραλία Νησιώτισσα
Παραλία Νησιώτισσα

Η περιοχή φαίνεται πως πήρε το όνομά της από τον πύργο που βρίσκεται σε ένα μικρό έρημο νησί κοντά στην «Νησιώτισσα», ο οποίος ανάγεται στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Μάλιστα η παραλία «βλέπει» στο νησάκι αυτό αλλά και στα ερείπια του αρχαίου πύργου που βρίσκεται στην κορυφή του. Οι πιο δεινοί κολυμβητές μπορούν να κολυμπήσουν από την παραλία μέχρι το νησάκι!

Εδώ το τοπίο είναι μοναδικής ομορφιάς, η θέα είναι απίστευτη και τα καταγάλανα νερά όπως και η αμμώδης παραλία θα σας μείνουν αξέχαστα! Μάλιστα τα νερά είναι σχετικά ρηχά γεγονός που συνδυαστικά με την ψιλή άμμο που έχει κάνει την παραλία ιδανικό μέρος για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Στη Νησιώτισσα μπορείτε να φτάσετε με σχετική ευκολία αφού υπάρχει πρόσβαση για όλα τα τροχοφόρα. Η παραλία είναι οργανωμένη αλλά δεν έχει μαγαζιά, παρά μόνο μια καντίνα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε το βίντεο με την υπέροχη παραλία

https://youtube.com/watch?v=Eps7X8CIdKI%3Ffeature%3Doembed

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram