«Βόμβα» από την Τσιμτσιλή: Ξέρω μία εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά

Δημοσιεύθηκε 23 Φεβρουαρίου, 2023

Μία «βόμβα» πέταξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής, Happy Day και αφορά μία εγκυμοσύνη… που αν μαθευτεί, θα ταράξει τα νερά της ελληνικής showbiz.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τον χωρισμό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου και το γεγονός ότι το έμαθε από τα μίντια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης.»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day με τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και άφησε τόσο τους συνεργάτες της άφωνους όσο και το τηλεοπτικό κοινό!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram