«Βόμβα» από Γιώργο Καράβα: «Είτε γίνει, είτε δεν γίνει του χρόνου για μένα έχει τελειώσει»

Δημοσιεύθηκε 28 Απριλίου, 2023

Ο Γιώργος Καράβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Night Out και μεταξύ άλλων μίλησε για το GNTM και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Αρχικά ανέφερε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Με πετυχαίνεις σε μία φάση που είμαι full-on στο κομμάτι της δουλειάς. Βγαίνει η καινούργια συλλογή ρούχων με την εταιρεία που συνεργάζομαι. Καταλαβαίνεις ότι τα ραντεβού είναι το ένα πίσω από το άλλο. Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο 3μηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%.

Το GNTM είναι σαφέστατα ένα πρόγραμμα που έχω αγαπήσει, με έχει ανδρώσει και με έχει βγάλει τηλεοπτικά. Έχω ένα συμβόλαιο με το STAR, το οποίο λήγει τις προσεχείς ημέρες. Σίγουρα θα κάνουμε μία κουβέντα, αλλά από ‘κει και πέρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Δηλαδή είτε γίνει, είτε δεν γίνει του χρόνου το GNTM, νομίζω ότι για μένα – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – έχει τελειώσει.»

Και συνέχισε λέγοντας ο Γιώργος Καράβας: «Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο. Οπότε αυτό που θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, γιατί όχι και στην παρουσίαση. Κριτική επιτροπή σε κάτι άλλο έχω σκεφτεί αν θα ξαναέκανα».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram