Βρισηίδα Ανδριώτου: Στη φόρα όσα της είπε η Καρολίνα για τον Μάριο πριν αποχωρήσει από το Survivor

Δημοσιεύθηκε 23 Ιανουαρίου, 2023

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας και σχολίασε τα τρυφερά τετ α τετ στο Survivor All Star ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα.

Μάλιστα, η Βρισηίδα πρώτη φορά ανέφερε ότι γνώριζε το ειδύλλιο και αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την Καρολίνα λίγο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.
Συγκεκριμένα η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε: «Το ήξερα για τα παιδιά, δεν είπα τίποτα, δε θέλω να εκθέσω τους ανθρώπους. Γιατί δεν είχα και αποδείξεις. Εφόσον τώρα έχει αποδείξεις η κάμερα και η παραγωγή, εγώ τι να πω; Ήξερα για την Καρολίνα και τον Μάριο ότι είχαν φλερτ και ότι έχουν συναντηθεί. Αλλά δεν είχα δει με τα μάτια μου κάτι. Το φλερτ το είχα προσέξει και μου το είχε πει και η Καρολίνα.»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Δε θέλω να πω το μυστικό της Καρολίνας. Μου είπε πριν φύγω αν πρόσεξα κάτι και λέω “έχω τα δικά μου προβλήματα τι να προσέξω”. Μου είπε “δεν πρόσεξες εμένα με τον Μάριο Πρίαμο;” Λέω “κάτι κατάλαβα”. Μετά δεν ξαναμιλήσαμε και σηκώθηκα και έφυγα από το παιχνίδι. Δε ήξερα πως θα εξελιχθεί τόσο πολύ, σίγουρα δεν είναι στημένο. Τα παιδιά είχαν μια έλξη και ήμασταν πολλές μέρες μαζί»!
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram