Βρες εργαλεία, οικοδομικά υλικά και είδη υγιεινής στο πιο οργανωμένο πολυκατάστημα! 

Δημοσιεύθηκε 9 Οκτωβρίου, 2022

Υπάρχει ένα πλήρως οργανωμένο και γεμάτο με μια τεράστια συλλογή ειδών, πολυκατάστημα, που λειτουργεί με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και την δική σας ικανοποίηση.

Αυτό δεν είναι άλλο από το «Διονυσόπουλος Πολυκατάστημα». Με επαγγελματισμό και εντιμότητα καλύπτει όλο το φάσμα των οικιακών & επαγγελµατικών αναγκών. Το πολυκατάστημά τους αποτελείται από τµήµατα ειδών και υπηρεσιών που δίνουν λύσεις από τα θεµέλια έως την κατασκευαστική ολοκλήρωση, τον εξοπλισµό και τη διακόσµηση κάθε χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πολυκατάστημα θα βρείτε τμήματα υποστήριξης επαγγελµατιών, ηλεκτρικών συσκευών, χρωµάτων, εργαλείων, κλιµατισµού–θέρµανσης, πλακιδίων, τµήµα ειδών υγιεινής, ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισµού, υδραυλικών, δοµικών υλικών, ξυλείας, αλουµινίου και σιδήρου.

Επεκτείνει συνεχώς το εύρος των ειδών του, ενώ πάντα προσπαθεί να προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις με γνώμονα τη µέγιστη σχέση ποιότητας – τιµής. 

Μπορεί να διαπιστώσει κανείς την ποιότητα και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις πρώτες επισκέψεις στο χώρο ενώ παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος τους : www.sdstore.gr 

Διεύθυνση : Λεωφόρος Σχηματαρίου, Δήλεσι 

Facebook page : https://m.facebook.com/Dionisopoulosoikodomikopolykatastima/

Instagram page: https://instagram.com/dionisopoulos_polikatastima?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram