Βρέθηκε ο νέος Τριαντάφυλλος: Οι 4 πρώτοι διάσημοι που μπαίνουν στο νέο Survivor

Δημοσιεύθηκε 5 Δεκεμβρίου, 2021

Αν πίστευες πως το Survivor έχει ξεχαστεί, τότε κάνεις λάθος καθώς όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί αλλά ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερο. Συνεχίζεται λοιπόν πυρετωδώς η στελέχωση της ομάδας των Διάσημων του νέου κύκλου του Survivor, με τον ΣΚΑΪ και την παραγωγή του Ατζούν Ιλικαλί να έχουν συμφωνήσει με σημαντικά ονόματα από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν το τηλεοπτικό στοίχημα και να κάνουν τη νέα σεζόν του ριάλιτι πιο επιτυχημένη από κάθε φορά.

Συνεχίζεται πυρετωδώς η στελέχωση της ομάδας των Διάσημων του νέου κύκλου του Survivor, με τον ΣΚΑΪ και την παραγωγή του Ατζούν να έχουν συμφωνήσει με σημαντικά ονόματα από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν το τηλεοπτικό στοίχημα και να κάνουν τη νέα σεζόν του ριάλιτι πιο επιτυχημένη από κάθε φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό θα είναι ακόμα πιο δύσκολο φέτος με την ελληνική μυθοπλασία να κυριαρχεί στην prime time, και τα υπόλοιπα ριάλιτι να μην μπορούν να την ανταγωνιστούν, όμως στον ΣΚΑΪ υπάρχει εμπιστοσύνη στις κινήσεις που ετοιμάζει ο Τούρκος παραγωγός και τα χρήματα που ρίχνει στο τραπέζι προκειμένου να «κλείσει» μεγάλα ονόματα στην ομάδα των Διάσημων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Τι λες τώρα» του Mega τρία μεγάλα ονόματα έχουν πει ήδη το ναι στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο. Αυτά δεν είναι άλλα από τον ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη, τον λαϊκό τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη και τον Ολυμπιονίκη πρωταθλητή της ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη.

O τραγουδιστής δε θα είναι στην πρώτη «φουρνιά» των παικτών που θα μπουν στο ριάλιτι, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα περιμένει να τελειώσουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την Άτζελα Δημητρίου, και μετά τις γιορτές θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Το τέταρτο όνομα, το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά, αλλά υπάρχει στενό μαρκάρισμα για να συμφωνήσει και να υπογράψει είναι αυτό του Ροδίτη τραγουδιστή Βαλάντη, όπως ανέφερε στην Κατερίνα Καραβάτου ο δημοσιογράφος της εκπομπής Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram