Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας βάφτισαν τις κόρες τους.

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουνίου, 2021

Διπλή χαρά για το αγαπημένο ζευγάρι! Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βαπτίσαν τις δυο κόρες τους, στην Νοτιανατολική Αττική.Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κοριτσάκια! Η πρώτη που θα πάρει το όνομα Σοφία, γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 και η δεύτερη που θα ονομαστεί Ελένη, τον Δεκέμβριο του 2020.

Το ραντεβού δόθηκε στις 18:00 μ.μ στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση θέλησαν αυτή τη σημαντική ημέρα να μοιραστούν τη χαρά τους, εκτός από τις οικογένειές τους, με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκάλυψε η Βασιλική Μιλλούση,πριν λίγο καιρό, νονοί της μεγάλης τους κόρης Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια Βασίλης Λαζαρίδης. Όσο για τη μικρή τους κόρη που θα πάρει το όνομα Ελένη – με τους ίδιους να τη φωνάζουν Λένια – νονοί της θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της ευτυχισμένης μανούλας Θάλεια Παλιαρούτα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική έχουν κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης κόρης τους ενώ μετά τη βάπτιση θα πάρει σειρά και ο θρησκευτικός γάμος τους.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram