Βασάλος: «Έχω βρεθεί και εγώ σε ανάλογη θέση με τον Μάριο Πρίαμο, εν αγνοία μου»

Δημοσιεύθηκε 21 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με αφορμή τα όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τις Ελευθερίου και Καλύβα, θέλησε να πει την δική του ιστορία.

Κάτι αντίστοιχο, χωρίς να το γνωρίζει, είχε συμβεί και στον ίδιο, όταν συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για εμένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον χθες, απ’ όλο το συμβούλιο είχαν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος. Τι με νοιάζει τώρα ποιος ψήφισε εκεί και ποιον, εγώ γι’ αυτά ψοφάω. Έχω τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος έχει το βιονικό αυτί και έμαθε τι έχει συμβεί», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και συνέχισε: «Έχει πολύ ίντριγκα η ιστορία αυτή, αλλά από την άλλη είναι και λίγο αμήχανη γιατί έχω βρεθεί κι εγώ σε μία ανάλογη θέση, πριν πολλά χρόνια, εν αγνοία μου. Γινόντουσαν πολλά έξω που εγώ δεν τα ήξερα καν, οπότε μπορώ να καταλάβω την ψυχολογική κατάσταση του Πρίαμου, αυτή τη στιγμή».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram