Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω βλάψει κάποιον, δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν»

Δημοσιεύθηκε 19 Νοεμβρίου, 2022

Η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της και τόνισε ότι δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν, ούτε αδικήσει και δεν οφείλει συγγνώμη σε κανέναν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε: «Υπάρχει κάποιος ή κάποια που θα ήθελες να ζητήσεις συγγνώμη. Μιλάω για συνεργάτες γενικά;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και η Βίκυ Καγιά τόνισε: «Δεν έχω βλάψει κάποιον. Στο λέω με το χέρι στην καρδιά πως όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ό,τι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ό,τι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά, χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο.

Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να έρθει κάποιος και να μου πει “μπράβο ρε Βίκυ, σε ευχαριστώ” και να το πω και στην Ελλάδα όλη. Αλλά όχι και αντίθετο. Αληθινά σου λέω, αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν, θα το έκανα πρώτη πρώτη. Είμαι τόσο πολύ καθαρή με την συνείδηση μου. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ποτέ. Το αντίθετο έχω κάνει βασικά.

Έχω φροντίσει να έχουν δουλειά, έχω φροντίσει να έχουν χρήματα, έχω φροντίσει να μπουν όταν έχουν κοπεί και όταν τους έχουν πει όχι. Έχω βάλει μπροστά τον εαυτό μου και έχω βάλει μπροστά το όνομα μου για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να πω συγγνώμη.»!

Και συνέχισε λέγοντυας: «Δεν νιώθω πίκρα, γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω λίγο τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό, γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram