Αυτό είναι το beauty tip για το πιο έντονο βλέμμα

Δημοσιεύθηκε 14 Δεκεμβρίου, 2021

«Δείχνει fun και ταιριάζει σε όλους», λέει ο makeup artist Peter Philips, για το double-winged eyeliner look, που επιμελήθηκε το backstage στο Dior’s mod-pop spring show. «Αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε και με χρώματα, ή dégradé -το κενό που υπάρχει ανάμεσα σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε με διάφορες επιλογές».

«Προσθέτοντας το double-winged liner δημιουργείτε μια «σκιά» στις βλεφαρίδες. Το κενό που βρίσκεται μεταξύ των wings ανοίγει το μάτι και η εστίαση είναι στις εξωτερικές γωνίες, γεγονός που διευρύνει το διάστημα μεταξύ των δύο ματιών. Το εξαιρετικό σε αυτό το μακιγιάζ είναι ότι ταιριάζει σε όλους ανεξάρτητα από το σχήμα του ματιού, και γράφει πάντα τέλεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να κάνετε ένα double-winged eyeliner, η celebrity makeup artist Miriam Nichterlein που πρόσφατα έδωσε στην Suki Waterhouse ένα rock-and-roll look του trend, στο νέο βιντεοκλίπ της τραγουδίστριας «Moves», προτείνει: «Εφαρμόστε το liner με ένα πιο απαλό μολύβι πρώτα, μέχρι να πετύχετε το σχήμα που θέλετε και πριν βάλετε το αδιάβροχο pen πάνω στην κορυφή, λέει.

Η Parsons συμφωνεί: Το να ξεκινήσετε κατευθείαν με liquid liner θα κάνει το αποτέλεσμα πιο μόνιμο και πιθανώς αγχωτικό!». Για να πετύχετε το σωστό σχήμα σε κάθε πλευρά, η Parsons προτείνει να χαράξετε πρώτα το flick του wing .«Μόλις τελειοποιηθεί η εξωτερική πλευρά, από πάνω προς τα έξω, συνδέστε την με την εσωτερική γωνία του ματιού και περάστε στη συνέχεια με ένα liquid liner», λέει ενώ συμβουλεύει το lower wing ή η γραμμή να γίνονται μετά. Για να βελτιώσετε τη συμμετρία των σχημάτων, η Nichterlein συνιστά «να σβήσετε τυχόν λάθη και γραμμές» με μυτερές μπατονέτες και αδιάβροχο ντεμακιγιάζ ματιών ή micellar water.

«Είναι απολύτως φυσιολογικό όσο πειραματίζεσαι να κάνεις λάθη με το liner», λέει η Nichterlein.«Ακόμα και οι επαγγελματίες χρειάζεται να αφιερώσουν χρόνο για να τελειοποιήσουν αυτό το look και αυτή την τεχνική όταν το κάνουν μόνοι τους».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram