Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που κολακεύει τέλεια τα καστανά μάτια

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουνίου, 2022

Αν ανήκεις στην (συντριπτική) πλειονότητα των γυναικών που έχουν καστανά μάτια, στοιχηματίζουμε ότι έχει περάσει από το μυαλό σου η εξής πολύ κλασική σκέψη: Ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε σκιές για καστανά μάτια και ότι είσαι "καταδικασμένη" να φοράς πολύ κλασικά χρώματα τύπου καφέ, μπεζ, χρυσό κλπ καθώς μόνο αυτές ταιριάζουν απόλυτα με τα χρώματά σου.

Κι όμως, η συγκεκριμένη θεώρηση δεν είναι παρά ένας μύθος, αφού τα καφέ μάτια έχουν ακριβώς αυτό το προτέρημα: Πρόκειται για ένα τόσο κλασικό και ευέλικτο χρώμα που ταιριάζει σχεδόν με όλες τις αποχρώσεις σκιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί το καφέ/καστανό/σκούρο καφέ χρώμα στα μάτια να είναι το πιο συνηθισμένο και, σύμφωνα με κάποιους, λίγο βαρετό, όμως θεώρησε τον εαυτό σου πολύ τυχερό αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. 

Το καφέ ταιριάζει αρμονικά με τα περισσότερα χρώματα ενώ με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να κάνεις το βλέμμα σου να λάμπει και να ξεχωρίζει από μακριά.

Εμείς πάντως ξετρυπώσαμε ένα TikTok βίντεο που αποδεικνύει ότι τα καφέ μάτια μπορούν να υποστηρίξουν πολλές ξεχωριστές αποχρώσεις και να δείξουν υπέροχα - σημείωσε ότι το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral με χιλιάδες views και likes στο εν λόγω μέσο

Ποια είναι λοιπόν εκείνη η σκιά για καστανά μάτια που τα φωτίζει και τα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο; Μάθε λοιπόν ότι το δαμασκηνί σε όλους τους τόνους που υπάρχουν κάνει τέλεια αντίθεση με τα καστανά μάτια, ενώ αν έχεις και σταρένια επιδερμίδα δένει τέλεια με αυτή. Επίσης, λίγο shimmer πάνω από τη σκιά θα φωτίσει ακόμα περισσότερο την περιοχή και θα κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο λαμπερά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram