Αυτό είναι το φυτό του 2022 που θα φέρει τύχη και αισιοδοξία

Δημοσιεύθηκε 16 Δεκεμβρίου, 2021

Το φυτό της νέας χρονιάς αποκαλύφθηκε και αναμένεται να σκορπίσει αισιοδοξία, ενθουσιασμό και την πιο θετική αύρα στο σπίτι σας.

Λατρεύουμε να τα φιλοξενούμε στο σπίτι μας γιατί ομορφαίνουν κάθε χώρο και προσθέτουν έξτρα ενέργεια και ζεστασιά. Τα φυτά χρειάζονται αγάπη και φροντίδα και αν τους φερθούμε όπως πρέπει, σίγουρα δεν θα μας απογοητεύσουν σχετικά με τ η διάρκεια της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το 1-800-Flowers.com, το φυτό που θα πρωταγωνιστήσει το 2022 στους εσωτερικούς χώρους μόλις έγινε γνωστό και ονομάζεται Peperomia Obtusifolia ή rubber plant, όπως είναι αλλιώς γνωστό. Πρόκειται για ένα θαμνώδες, ορθόκλαδο φυτό με παχιά στελέχη και σαρκώδη, γυαλιστερά φύλλα.

Τα φυτά αυτά είναι εύκολα στη φροντίδα τους και είναι η καλύτερη επιλογή για γραφεία ή μικρά τραπέζια. Ευδοκιμούν σε μέτριες συνθήκες φωτισμού αλλά κάποιες φορές και στη σκιά. Γενικά, πρέπει να αποφεύγεται το άμεσο ηλιακό φως.

Σχετικά με το νερό, χρειάζονται πότισμα όταν το χώμα έχει σχεδόν στεγνώσει. Η προέλευση του συγκεκριμένου φυτού είναι το Μεξικό, η Φλόριντα και η Καραϊβική.

Είναι ένα φανταστικό φυτό που μπορεί να καλλιεργηθεί καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του, καθώς είναι σχετικά μικρό. Επιπλέον, τα φύλλα του είναι τόσο διακοσμητικά που φαίνονται υπέροχα σε οποιαδήποτε γωνία, ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Η τουλίπα είναι το επόμενο φυτό που ψηφίστηκε ως το καλύτερο για το 2022, συμβολίζοντας την ελπίδα και την ευτυχία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram