Αυτό είναι το στυλ φορέματος που θα γίνει το απόλυτο must της άνοιξης

Δημοσιεύθηκε 28 Φεβρουαρίου, 2023

Τα διάφορα dresses styles έχουν πάρει τη μορφή των καθημερινών uniforms για τις γυναίκες και αυτό γιατί δεν χρειάζεται να φορέσεις τίποτα άλλο πέρα από το αγαπημένο σου φόρεμα και ένα ωραίο πανωφόρι, όπως η καμπαρντίνα σου για να πας κυριολεκτικά παντού.

Από τα μεγάλα, φαρδιά, ρομαντικά φορέματα πέρυσι περάσαμε στα στενά και ultra mini dresses του 2022, με τα τολμηρά cut outs, για να δούμε φέτος ένα άλλο στυλ να μπαίνει στο προσκήνιο. Μια γραμμή που κολακεύει κάθε σωματότυπο και καλύπτει έντονα τα πονηρά σημεία που δεν θέλουμε να χαλάσουν την ισορροπία ενός look.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ντραπέ είναι η λέξη κλειδί της άνοιξης.
Πήρες μια μικρή γεύση για το στυλ που θα πρωταγωνιστήσει στους δρόμους την άνοιξη ήδη από τον χειμώνα. Τα super models Kendall Jenner και Bella Hadid τόλμησαν το καταπράσινο φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham με το ιδιαίτερο ντραπέ σχέδιο στην κοιλιά. Οι fashion editors το ονόμασαν flat tummy dress και μάλλον έχουν δίκιο, αφού ότι ο τρόπος που αγκαλιάζει τη μέση κολακεύει πολύ τη περιοχή, χωρίς να την εξαφανίζει.

Το ντραπέ είναι η νέα αγαπημένη τεχνική των designers και έχει πλέον κατακλύσει τα σχέδια της άνοιξης με τα ντραπέ φορέματα να είναι η πιο θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις. Οι πτυχώσεις που μπορεί κάθε φορά να αγκαλιάσουν και ένα διαφορετικό σημείο του σώματος μας είναι αυτό ακριβώς το στοιχείο, που αναδείκνυε τις καμπύλες και μπορεί να απογειώσει το sexiness χωρίς να αποκαλύψεις στην παραγωγικότητα πολύ δέρμα. Το ντραπέ παίζει με την ψευδαίσθηση, τη θηλυκότητα και ταιριάζει στα ρευστά υφάσματα της άνοιξης. Επένδυσε σε ένα ντραπέ φόρεμα που να ταιριάζει στο στυλ σου και υιοθέτησε την πιο επίκαιρη τάση της σεζόν.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram