Αυτό είναι το πιο σνομπ ζώδιο

Δημοσιεύθηκε 17 Νοεμβρίου, 2022

Είτε έχετε βρεθεί σε ένα πάρτι, είτε στον χώρο εργασίας, είτε απλώς σε μια παρέα, σίγουρα έχετε συναντήσει κάποιον που πιστεύει πως είναι λιγάκι καλύτερος από εσάς και ίσως από όλους. Μπορεί να θεωρεί κατώτερη τη μουσική που ακούτε, να σχολιάζει το ποτό που πίνετε ή τα ρούχα που φοράτε. Μπορεί απλώς να κοιτάζει με ύφος και να σας αγνοεί.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι για αυτή τη συμπεριφορά μπορεί να ευθύνονται τα άστρα; Σίγουρα παίζει ρόλο ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του άλλου, μα μπορεί να επηρεάζει και ο τρόπος που ευθυγραμμίζονται τα άστρα στον αστρολογικό του χάρτη. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο σνομπ ζώδια και ίσως δικαιολογήσετε έτσι τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων που πέρασαν από τη ζωή σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Μπορεί να «κλέβουν» την παράσταση σε κάθε γιορτή και πάρτι, αλλά προτιμούν να κάθονται σπίτι και να χουχουλιάζουν στον καναπέ τους. Είναι επιλεκτικοί στις παρέες και τις συναναστροφές τους, για αυτό και φαίνονται σνομπ και απρόσιτοι σε όποιον δεν γνωρίζουν καλά

Καρκίνος
Όπως και οι Ταύροι, έτσι και οι Καρκίνοι, νιώθουν πιο άνετα σε μέρη που γνωρίζουν και ανάμεσα σε ανθρώπους που συναναστρέφονται συχνά. Κοιτούν αφ’ υψηλού και μιλούν λίγο όταν βρεθούν σε έναν χώρο που δεν τους «ανήκει», ενώ το άβολο συναίσθημά τους βγαίνει προς τα έξω ως υπεροψία.

Υδροχόος
Μπορεί να εκπλήσσεστε που ο Υδροχόος βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, αφού είναι ένα από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια. Η hipster στάση ζωής τους, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ εκλεπτυσμένες και σνομπ συμπεριφορές. Αν δεν ασχολείστε με όσα και εκείνοι, τότε μάλλον δεν υπάρχετε στην εικόνα τους.

Παρθένος
Θα μπορούσε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας, μιας και η ιδέα για τον εαυτό της είναι μεγάλη. Η Παρθένος θεωρεί πως γνωρίζει τα πάντα καλύτερα από τους άλλους και έχει πάντα δίκιο. Συναναστρέφεται σπάνια με ανθρώπους που δεν γνωρίζει τη συμπεριφορά τους, επειδή δεν της αρέσουν οι απρόβλεπτες συμπεριφορές. Η εμμονή της στην τελειότητα και την λεπτομέρεια την κάνει πέρα από κουραστική και ιδιαίτερα υπεροπτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram