Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στα Νότια Προάστια

Δημοσιεύθηκε 17 Αυγούστου, 2021

Μπορεί να έχει ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, αφού είναι παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας, ωστόσο δίνει περισσότερη προσοχή στην οικογένεια της. Η Βίκυ Καγιά λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδάκια τους.

Πως άλλωστε να μην της αρέσει να μένει μέσα; Το σπίτι είναι πολύ εντυπωσιακό με τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά και ο σκύλος που έχουν. Μεγάλο βέβαια, είναι και το σαλόνι τους, όπου τα παιχνίδια είναι καθημερινά για την Μπιάνκα και τον Κάρολο, όπως είναι καθημερινά και στις διακοπές τους με το σκάφος στην Μύκονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σπίτι της λοιπόν, έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος!

Φωτογραφία από το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας περνάει η Βίκυ Καγιά στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου Ηλία Κρασσά. Ο γάμος τους συμπλήρωσαν 7 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή τους και το γιορτάζουν με διακοπές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram