Αυτό είναι το κούρεμα που σε ψηλώνει

Δημοσιεύθηκε 3 Νοεμβρίου, 2022

Έχω φίλες που είναι πραγματικά πανύψηλες (βλέπε τη διπλανή μου στη δουλειά, Χριστίνα Τσακιρίδου), έχω και φίλες που είναι petite και πάντα έχουν άγχος τι ρούχα να φορέσουν, τι παπούτσια να επιλέξουν αλλά και τι κούρεμα να κάνουν για να μη γίνεται ακόμα πιο ορατό το χαμηλό ύψος τους. Σήμερα, λοιπόν, θα σταθώ στο τελευταίο κομμάτι, στο κούρεμα, το οποίο είναι υψίστης σημασίας για τις petite κοπέλες.

Γιατί δεν ξέρω αν το γνωρίζεις. Αν είσαι petite, σίγουρα δεν πρέπει να έχεις πολύ, πολύ μακριά μαλλιά. Με μάκρος στα μαλλιά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φαίνεσαι ακόμα πιο μικροκαμωμένη. Ποιο είναι, λοιπόν, το ιδανικό κούρεμα για εσένα, αλλά και για όποια γυναίκα θέλει να φαίνεται ακόμα πιο ψηλή; Το clavicut!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καρέ clavicut εξελίσσεται στο πιο hot hair trend της σεζόν
Το clavicut είναι ένα καρέ κούρεμα και όπως σίγουρα θα έχεις δει, το οποιοδήποτε καρέ είναι super hot τάση. Είναι ίσως το κούρεμα της δεκαετίας και κάθε σεζόν δέχεται μικρές «ενέσεις» ανανέωσης.

Στην προκειμένη περίπτωση, το clavicut είναι ένα καρέ που φτάνει λίγο κάτω από τους ώμους, στις κλείδες. Δημιουργεί γεωμετρικό εφέ και κλιμάκωση, και κατ’ επέκταση την ψευδαίσθηση περισσότερου ύψους. Άσε που μπορείς με το clavicut να κάνεις κάθε πιθανό χτένισμα- από ίσια και wavy μαλλιά, μέχρι κότσους και half ups.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram