Αυτός θα είναι είναι ο συμπαρουσιαστής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Δημοσιεύθηκε 4 Ιουλίου, 2021

Η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί να ετοιμάσει ένα δυνατό cast από συνεργάτες προκειμένου η εκπομπή της του χρόνου στο Mega να προκαλέσει αίσθηση στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Άλλωστε ο λόγος που έμεινε εκτός για μια σεζόν μετά τη φυγή της από τον ALPHA είχε να κάνει με ανασυγκρότηση δυνάμεων και ξεκούραση για μια δυναμική επιστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως άλλωστε ταιριάζει στην Ελένη Μενεγάκη η οποία εδώ και πάνω από 25 χρόνια μονοπωλεί σχεδόν την κορυφή στην τηλεθέαση στο είδος εκπομπής που κάνει.

Έτσι μεταξύ των συνεργατών της έπρεπε να επιλέξει και τον συμπαρουσιαστής της. Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται σε δημοσιογραφικά γραφεία στο πλευρό της «ωραίας Ελένης» αναμένεται να είναι ο Σάββας Πούμπουρας!

Επίσης για το πάνελ της νέας εκπομπής η οποία θα βγαίνει στον «αέρα» του Mega κάθε μεσημέρι ακούγεται και το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram