Αυτός είναι ο πιο cool τρόπος να απλώσεις το κραγιόν σου

Δημοσιεύθηκε 11 Σεπτεμβρίου, 2021

Οι τάσεις πολλές και υπέροχες τη φετινή σεζόν. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι αναμενόμενο μιας και τους περασμένους μήνες ότι αφορά στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, τα trends έμεινα στην άκρη λόγω της πανδημίας και των lockdown. Οι make up artists δεν στέρεψαν από εμπνεύσεις όμως και λίγο πριν έρθει το φθινόπωρο αποκαλύπτουν τις ιδέες τους. 

Και σήμερα σας έχουμε την πιο ανατρεπτική που έχει να κάνει με το χρώμα στα χείλη. Δεν πρόκειται για κάποια απόχρωση αλλά με τον τρόπο εφαρμογής. Πιο συγκεκριμένα η make up artist Romy Soleimani, στα παρασκήνια του show της Ulla Johnson κράτησε τη βάση των χειλιών φυσική απλώνοντας μια μικρή υποψία έντονου χρώματος. “Είναι σαν να ανθίζουν τα χείλη” είπε η make up artist που εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο look από το Βοτανικό Κήπο του Brooklyn!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποίησε ένα λεπτό πινέλο και εφάρμοσε στα χείλη διαφορετικές κόκκινες και φούξια τόνους χαρίζοντας ένα ανατρεπτικό, ombre εφέ. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram