Αυτός είναι ο λόγος που η Έλενα Παπαρίζου δεν χαμογέλασε ποτέ όταν είπε το «My Number One» στη Eurovision 2005

Δημοσιεύθηκε 15 Μαΐου, 2023

Μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη είχε κάνει ο ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την πρωτιά της Έλενας Παπαρίζου και της Ελλάδας στη Eurovision 2005 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Love It». Όπως αποκάλυψε ο επιτυχημένος στιχουργός, η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου επί σκηνής ήταν απόλυτα επιτηδευμένη, κυρίως σε ό,τι αφορά στο ύφος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν σας έκανε εντύπωση που παρά τον ρυθμό του ξεσηκωτικού κομματιού, η Παπαρίζου… δεν έσκασε ούτε ένα χαμόγελο;», σχολίασε. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, υπήρχε ένας συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος που η Έλενα Παπαρίζου δεν χαμογέλασε ποτέ όταν είπε το «My Number One» στη Eurovision 2005

«Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά από την Έλενα Παπαρίζου… Θα σας αποκαλύψω κάτι. Είχα μάθει ότι το 2005, επειδή όταν είχε πάει με το ‘My Number One’ το θεωρούσαν όλοι δεδομένο ότι θα κερδίσει -επειδή της το χρωστούσαν από το ‘Die for you’- για να μην προκαλεί, δεν ήταν χαμογελαστή. Εκτός από το άγχος της, δεν χαμογελούσε για να δείξει ότι δεν θεωρούσε τίποτα σίγουρο», είπε χαρακτηριστικά.

Ό,τι και να ισχύει, η Έλενα Παπαρίζου είναι αναμφισβήτητα το Number One στις καρδιές μας.

Ας θυμηθούμε την εμφάνιση που μάγεψε τους πάντες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram