Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού τα περιμένουν όλα από σένα

Δημοσιεύθηκε 24 Ιανουαρίου, 2023

Αν τύχει να συζήσεις ή να παντρευτείς κάποιον από αυτούς τους άντρες του ζωδιακού που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι δεν θα σε βοηθήσουν ποτέ με τις δουλειές του νοικοκυριού. Δεν θα πλύνουν ούτε ένα πιάτο, δε θα στρώσουν το κρεβάτι, ούτε θα μαγειρέψουν, θα σκουπίσουν ή θα ξεσκονίσουν. Θα περιμένουν από εσένα να αναλάβεις όλες τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Παρότι ορισμένοι είναι πιο… προοδευτικοί, θα διαπιστώσεις ότι την μοντερνιά τη βγάζουν αλλού κι όχι στο χώρο τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι ο κλασικός τεμπέλης άντρας. Είτε ως σύζυγος, είτε ως απλός σύντροφος, κάθεται σε έναν καναπέ και είναι ικανός να βγάλει και… ρίζες εκεί. Δεν κουνιέται με τίποτα, είναι μαλθακός και τα περιμένει όλα στο χέρι. Το πιο πιθανό θα είναι να τρώει κιόλας στον καναπέ, να βλέπει ταινίες και σειρές ή να παίζει videogames και να μην καταλαβαίνει αν έξω νύχτωσε ή ξημέρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο άντρας Δίδυμος σπαταλάει τόση ενέργεια εκτός σπιτιού που όταν γυρίζει σε αυτό, το μόνο που θέλει είναι να κοιμηθεί, να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Επίσης ως άνθρωπος περνά τις λιγότερες δυνατές ώρες εντός σπιτιού. Πάντα κάπου θα έχει να πάει ή κάτι θα έχει να κάνει. Και θα μένεις εσύ με τη σφουγγαρίστρα στο χέρι να τον κοιτάς να φεύγει… Εσύ θα τα κάνεις όλα κι εκείνος θα σου λέει: «μα εγώ φέρνω τα λεφτά» ή «για σένα τρέχω»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος δίνει το 100% της ενέργειάς του στη δουλειά του. Δεν του μένει τίποτα για να δώσει στο σπίτι και στο νοικοκυριό. Είναι τελειομανής και θέλει να είναι όλα άψογα στην δουλειά του με αποτέλεσμα να αφιερώνει ώρες ολόκληρες στην καριέρα του και στο γραφείο. Έτσι γυρίζει σπίτι κατάκοπος και ακόμα και αν το δει χάλια, βρώμικο κτλ δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό. Το μόνο που θα κάνει θα είναι να γκρινιάξει στην γυναίκα του επειδή δεν το καθάρισε σωστά και όπως θα έπρεπε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι παρόμοια περίπτωση με τον Δίδυμο. Αφιερώνει όλη του την ενέργεια εκτός σπιτιού. Κάνει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το… νοικοκυριό. Το βλέπει ως κάτι το ασήμαντο. Αφιερώνεται στους στόχους του, στο «κοινό» του γενικότερα και είναι λίγο χύμα στην καθημερινότητά του με την οικογένειά του. Μίλα του με τις ώρες για διάφορα θέματα, αλλά μην του πεις να σκουπίσει ή να σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram