Αυτή είναι η βασική αλλαγή που πρέπει να κάνετε στο βραδινό σας skincare

Δημοσιεύθηκε 21 Μαΐου, 2022

Το skincare όσο μεγαλώνουμε διαμορφοποιείται ανάλογα με τις νέες ανάγκες που έχουμε. Κάθε αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς πρέπει να έχει και την ιδανική αντιρυτιδική κρέμα. Αν λοιπόν θέλετε να ανανεώσετε το βραδινό σας skincare, τότε είστε στο κατάλληλο άρθρο.

Σίγουρα ήδη γνωρίζετε ότι ένας καλός ύπνος είναι ευεργετικός για την υγεία του δέρματος. Η επιδερμίδα αναπλάθεται τις νυχτερινές ώρες ύπνου και ο οργανισμός παράγει όλες εκείνες τις ουσίες που είναι απαραίτητες για την υγεία και τη λάμψης της επιδερμίδας. Γι' αυτό πριν κοιμηθούμε, χρειάζεται να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους φυσικούς μηχανισμούς και τις λειτουργίες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πιο βασικό κομμάτι λοιπόν είναι να βρούμε την κατάλληλη κρέμα νυχτός. Οι συγκεκριμένες κρέμες είναι συνήθως πιο πλούσιες σε υφή και εμπλουτισμένες με δραστικά συστατικά που φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα.

Κι αυτό γιατί στις κρέμες νύχτας χρησιμοποιούνται συστατικά που τις πρωινές ώρες δεν δρουν με τον επιθυμητό τρόπο στο δέρμα, αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν τις καιρικές συνθήκες, το καυσαέριο και γενικότερα μικρόβια που έρχονται σε επαφή με το πρόσωπο.

Ανάλογα με την ηλικία και τις προσωπικές σας ανάγκες επιλέξτε την κατάλληλη κρέμα για εσάς και χαρίστε λάμψη στην επιδερμίδα σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram