Αυτή είναι η ασχημότερη απόχρωση βερνικιού νυχιών στον κόσμο και λέγεται Compost

Δημοσιεύθηκε 16 Αυγούστου, 2021

Ένα non-toxic, cruelty free brand βερνικιών δημιούργησε το πιο άσχημο βερνίκι στον κόσμο σαν μία υπενθύμιση, ώστε να μην ισοπεδώνουμε την πολυπλοκότητα της ομορφιάς..

Το brand J.Hannah δημιουργεί τα πιο όμορφα κοσμήματα που δεν ακολουθούν τις τάσεις. Σύμφωνα με το μανιφέστο της μάρκας «Εμπνεόμαστε από τον ιστορικό συμβολισμό των κοσμημάτων, το ρόλο που μπορεί να παίξει ένα κομμάτι ως φυλαχτό με νόημα, ως σημείο αναφοράς και μέρος της ιστορίας του ιδιοκτήτη. Αντί να συμμετέχουμε στην εποχιακή δομή της βιομηχανίας της μόδας, οραματιζόμαστε τα κομμάτια μας ως μέρος μιας συνεχώς εξελισσόμενης οικογένειας σχεδιασμού, που προορίζεται να φορεθεί συνδυαστικά και να συλλεχθεί αργά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιδρύτρια και ιδιοκτήτης του brand είναι η Jess Hannah και παράλληλα με τα κοσμήματα, αποφάσισε να δημιουργήσει μία σειρά non-toxic, cruelty free βερνικιών που λαμβάνουν υπόψη τη χάρη των χεριών και το ρόλο του διακριτικού χρώματος ως στοιχείο στην γκαρνταρόμπα μίας γυναίκας.

Δεν είναι όμως απλά βερνίκια, έχουν όλα μία ιστορία πίσω τους, έναν σκοπό και εξυπηρετούν μεγαλύτερες ιδέες ή και οργανώσεις. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή, το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις του βερνικιού στην απόχρωση Dune, δωρίζεται σε μία σειρά οργανώσεων που έχουν ανάγκη από στήριξη.

Ποιο είναι όμως το «Compost», το ασχημότερο βερνίκι στον κόσμο; Εμπνευσμένο από την απόχρωση της Pantone με κωδικό 448C που φέρει το ίδιο όνομα, σύμφωνα με ερευνητές της αγοράς, είναι το ασχημότερο χρώμα στον κόσμο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram