Αυτά τα ζώδια θα περάσουν ένα δύσκολο Πάσχα 

Δημοσιεύθηκε 15 Απριλίου, 2023

αραδεχόμαστε πως περιμένουμε με ανυπομονησία τις διακοπές του Πάσχα – όχι τόσο για το φαγητό και τη μουσική, αλλά για την ξεκούραση και το long weekend που έρχεται μαζί τους. Και ενώ οι περισσότεροι θα γλεντήσουν με αγαπημένα πρόσωπα, θα ταξιδέψουν ή θα πάνε τις βόλτες τους, υπάρχουν 3 ζώδια τα οποία θα περάσουν δύσκολα στις πασχαλινές διακοπές.

Ποια είναι αυτά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Η έννοια της υπερβολής που σας χαρακτηρίζει χτυπά κόκκινο αυτές τις ημέρες. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές με τα οικονομικά σας και να αποφεύγετε σπατάλες. Προσοχή, επίσης, δώστε και στη δουλειά σας, καθώς θα υπάρξουν διλήμματα και καταστάσεις που δύσκολα θα μπορείτε να χειριστείτε.

Καρκίνος

Ναι, μπορεί η σχέση σας να βελτιώνεται, αλλά η γκρίνια και το overthinking δεν σας αφήνει να το χαρείτε. Η ανασφάλεια, ο φόβος και οι σκέψεις γύρω από το παρελθόν θα κυριαρχήσουν και θα σας σας κάνουν να θέλετε να μείνετε μόνες, μακριά από όλους και από όλα. Για το καλό σας, προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά της ζωής σας και να μην επιτρέψετε στο μυαλό σας να ταξιδεύει προς τα πίσω.

Παρθένος

Πίεση και ζόρια θα ζήσουν οι Παρθένοι, κυρίως από τη Μεγάλη Παρασκευή και μετά. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται στις 14 Απριλίου θα ξυπνήσει ανασφάλειες, φόβους και σκέψεις για αποφάσεις που πήρατε. Όπως και οι Καρκίνοι θα θελήσετε να πάρετε αποστάσεις από μερικούς ανθρώπους, μα μην αφήσετε τις τύψεις να σας χαλάσουν την ξεκούραση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram