Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Ζυγού

Δημοσιεύθηκε 30 Σεπτεμβρίου, 2021

Η ενέργεια του ζωδίου αυτού είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Του Σκορπιού για παράδειγμα είναι πιο dark, του Υδροχόου είναι πιο… επαναστατική και πάει λέγοντας. Το σίγουρο είναι ότι δεν επηρεάζονται όλοι την κάθε εποχή. Υπάρχουν λοιπόν 5 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Ζυγού. Πάμε να τα δούμε;

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σου, για όσο καιρό ο Ήλιος θα είναι στον Ζυγό και θα «φωτίζει» τον έβδομο οίκο σου, θα είναι στις σχέσεις, στον έρωτα και στο φλερτ. Έχουν να πέσουν μηνύματα, follows, likes κτλ στα social media και όχι μόνο… Ετοιμάσου! Όρεξη να έχεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να γνωρίζεις κόσμο. Και μην κλείνεις πόρτες, αν κάποιος/α κάνει κίνηση και σου την πέσει, μπορεί να προκύψει και σχέση σε λίγο καιρό, μετά από μια νέα γνωριμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα και οι καταστάσεις που θα σε απασχολήσουν περισσότερο το διάστημα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα είναι όσα έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ο Ζυγός για σένα άλλωστε αποτελεί τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει ακριβώς με αυτά τα θέματα. Ίσως καταφέρεις να λύσεις κάποιες διαφορές που είχες με την οικογένειά σου, ίσως και να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή και μετακόμιση, αν το θέλεις. Όπως και να έχει, η ενέργειά σου τον μήνα αυτό θα κατευθυνθεί προς τα της οικίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το που ο Ήλιος έφυγε από το δικό σου ζώδιο και πέρασε στον… «γείτονα» Ζυγό, σίγουρα έχεις αρχίσει να νιώθεις διαφορετικά. Αισθάνεσαι μια αλλαγή στην καθημερινότητά σου και η σκέψη σου γενικότερα έχει επικεντρωθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα χρήματά σου, με τον προϋπολογισμό σου, αλλά και τα συναισθήματά σου. Ίσως να σε απασχολούν θέματα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης. Μην είσαι πολύ σκληρός/η με τον εαυτό σου. Η εποχή του Ζυγού είναι εδώ για να σου θυμίσει το πόσα πολλά αξίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα για δουλειά αγαπητέ Αιγόκερε! Όχι ότι θα έκανες και κάτι άλλο ή ότι εκπλήσσεσαι, αλλά όπως και να έχει, αυτό τον μήνα που ο Ήλιος θα είναι στον Ζυγό και θα φωτίζει τον δικό σου 10ο οίκο, τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Θα έχεις την δυνατότητα να ξεχωρίσεις, να αναδειχθείς και να επιτύχεις εργασιακούς στόχους που είχες θέσει καιρό τώρα, με τους συνεργάτες σου να σου υπενθυμίζουν ότι δυο χέρια και μυαλά είναι καλύτερα από ένα, οπότε θα υπάρξει μια σχετική βελτίωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας κατά τον οποίο ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό για σένα θα είναι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά. Και αυτό επειδή θα «φωτίζει» τον όγδοο οίκο σου. Θα έχεις περισσότερη όρεξη να φλερτάρεις και θα δεις την λίμπιντό σου να χτυπάει κόκκινο. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ζήσεις μεγάλες στιγμές στο κρεβάτι σου και να δεις την σεξουαλική σου ζωή να απογειώνεται. Μην μπερδέψεις όμως το σεξ με την δέσμευση. Ξεχώρισέ τα στο μυαλό σου, μην «δένεις κάτι κόμπο» και απλά πέρνα καλά για όσο κρατήσει. Αν έχει ευτυχή κατάληξη, ακόμα καλύτερα!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram