Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά στην αγάπη την εβδομάδα που διανύουμε

Δημοσιεύθηκε 29 Μαρτίου, 2023

Hαγάπη θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή των παρακάτω ζωδίων στη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε. Όχι ότι θα τους έρθουν όλα εύκολα, αλλά αν αγωνιστούν γι’ αυτήν, στο τέλος θα βγουν νικητές. Ποιοι είναι οι ευνοημένοι του ζωδιακού κύκλου;

Ταύρος: Αν και έχετε ήδη αποδείξει στον εαυτό σας ότι είστε ο πιο αφοσιωμένος και αξιόπιστος σύντροφος, έχετε μερικούς ακόμα άσους κρυμμένος στο μανίκι σας. Ίσως περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία να δείξετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο πόσο βαθιά συναισθήματα τρέφετε για εκείνο και αυτή η κατάλληλη ευκαιρία μπορεί να είναι την εβδομάδα που διανύουμε. Θα μοιραστείτε μια κοινή εμπειρία -όπως μια εκδρομή ή μια εκδήλωση- που θα σας φέρει κοντά για πολλές ώρες, ακόμα και μέρες. Η μεταξύ σας οικειότητα θα είναι όμορφη αλλά θα σας αγχώσει κιόλας και ίσως σάς ωθήσει να εκφραστείτε ελεύθερα. Και να σας πούμε κάτι; Το έτερον ήμισυ θα το εκτιμήσει δεόντως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος: Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι είστε πιο ευαίσθητοι από ό,τι συνήθως. Αυτό συμβαίνει λόγω της Σελήνης στον Καρκίνο, που σας κάνει να ξεσπάτε σε κλάματα με ασήμαντη αφορμή. Δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε, αλλά τα καλά νέα είναι ότι η συμπεριφορά σας θα συγκινήσει το σύντροφό σας που θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει. Καταλαβαίνει, άλλωστε, και εκείνος ότι δεν γίνεστε drama queen αλλά είστε, απλά, ο ευσυγκίνητος εαυτός σας. Ίσως λοιπόν τώρα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό το πρόσωπο ενδιαφέρεται πραγματικά και βαθιά για εσάς. Δεν έχετε συνηθίσει σε τόση φροντίδα, που θα ζεστάνει την καρδιά σας και θα απαλύνει τα τραύματά σας. Επιτέλους, θα πάρετε μια βαθιά ανάσα και θα νιώσετε την αγάπη που σας περιβάλλει.

Λέων: Είστε τόσο ερωτευμένοι αυτή την εβδομάδα, που σε αντίθεση με πολλές άλλες, σχεδόν θα ξεχάσετε τον εαυτό σας. Μπροστά σας βλέπετε μόνο εκείνον, που είναι τόσο καλός, τόσο υπέροχος, τόσο γοητευτικός, ώστε σχεδόν σάς κάνει να ξεχνάτε το όνομά σας. Θα καταλάβετε, επίσης, ότι μπορείτε ελεύθερα να τα δώσετε όλα στην αγάπη, χωρίς να κρατάτε κάτι για τον εαυτό σας. Τολμήστε να το κάνετε, χωρίς το φόβο ότι θα σας εκμεταλλευτούν. Μόνο αγάπη θα εισπράξετε από την άλλη πλευρά. Και, ποιος ξέρει, μαζί με την αγάπη μπορεί να έχετε και μια πρόταση να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram