Αυτά τα ζώδια είναι πιθανότερο να κάνουν ghosting στις σχέσεις τους

Δημοσιεύθηκε 3 Σεπτεμβρίου, 2022

Ghosting είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε όταν έπειτα από ένα ή περισσότερα ραντεβού κάποιος εξαφανίζεται, κόβοντας τελείως απροειδοποίητα την επικοινωνία με το άλλο μέλος, αφήνοντάς το να αναρωτιέται τι συνέβη. Οι λόγοι που οι άνθρωποι καταφεύγουν σε αυτή την τακτική είναι πολλοί. Ωστόσο, ρόλο σε αυτή τη συμπεριφορά μπορεί να παίζουν και τα άστρα. Συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε τα ζώδια που είναι επιρρεπή στο ghosting.

Κριός

Ο Κριός ζει ανεξάρτητος και αναζητά την ελευθερία του. Εύκολα μπορεί να αλλάζει συντρόφους, χωρίς μάλιστα να δίνει λογαριασμό για τις πράξεις τους σε κανέναν. Μάλιστα, μέχρι η προηγούμενη σχέση της να καταλάβει αν έγινε ghosting, έχει ήδη βρει την επόμενη. Και ενώ μπορεί να κάτσουν να ακούσουν την άλλη πλευρά δεν θα νιώσουν καμία ενοχή για τις πράξεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκορπιός

Μπορεί να θεωρείται ως το πιο παθιασμένο και περιπετειώδες ζώδιο στο σεξ, αλλά χρειάζεται πολύ χρόνο για να επεξεργαστεί τα συναισθήματά του. Εκεί που νομίζετε πως όλα κυλούν όμορφα και η σεξουαλική χημεία είναι καλή, ο Σκορπιός μπορεί να χαθεί για μέρες, χωρίς να ενημερώσει, ειδικά αν έχει ξενερώσει μαζί σας ή νομίζει πως το μεταξύ σας δεν τραβάει.

Τοξότης

Καμία έκπληξη δεν αποτελεί η παρουσία του στη λίστα, αφού ο Τοξότης είναι το πιο ανέμελο ζώδιο. Δρα σπασμωδικά και πολλές φορές θα κάνει ghosting επειδή ακριβώς χάνεται στην καθημερινότητά του και ξεχνά τη σχέση του. Όχι, δεν φταίει γι’ αυτό ο εγωισμός του, αλλά ο παρορμητισμός του

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram