Αυτά τα ζώδια έχουν πολύ ισχυρό ένστικτο

Δημοσιεύθηκε 16 Αυγούστου, 2021

Το ένστικτο δεν είναι αυτονόητο, λίγοι το έχουν και ακόμη λιγότεροι μπορούν να το εκμεταλλευθούν προς όφελός τους. Τα παρακάτω τρία ζώδια που γεννιούνται με αυτό, έχουν σίγουρα περισσότερες πιθανότητες.

Σκορπιός 

Το ένστικτό του είναι κάτι σα δεύτερος εγκέφαλος που βρίσκεται σε μόνιμη λειτουργία. Μπορεί να «διαβάζει» τους ανθρώπους και να καταλαβαίνει τις πραγματικές τους προθέσεις. H δική του σκληρότητα όμως είναι εκείνη που τον κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικό με τις νέες γνωριμίες. Ανιχνεύει επίσης, στο λεπτό τις ψεύτικες φιλίες και γενικότερα τους «ψεύτικους» ανθρώπους που ενδέχεται να τον περιβάλλουν. Βασικά είναι σα ζωντανός ανιχνευτής ψέματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιχθείς 

Είναι τρομερά διαισθητικός, τύπος του «πνεύματος» και της διανόησης. Είναι πάντα πολύ στοχαστικός και σκεπτικός, έχει την αίσθηση ότι συνδέεται πνευματικά με όλους τους ανθρώπους που συναντά στη ζωή του. Ως ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλος, ακολουθεί ό,τι του λέει καρδιά του και στην προκειμένη περίπτωση από εκεί ακριβώς πηγάζει το έντονο ένστικτό του. Η μεγάλη του καρδιά είναι και η δύναμή του.

Τοξότης 

Όταν μπορέσει να διαλογιστεί και να εστιάσει σε μία κατάσταση, το ένστικτό του λειτουργεί άψογα. Χρειάζεται σκέψη, αλλά μέσω αυτής πάντα εντοπίζει τη σωστή απόφαση και καταλήγει σε αυτήν. Συχνά έχει στο μυαλό του ότι πρέπει να κάτσει να σκεφτεί και το επόμενο πρωί όταν ξυπνήσει του έρχεται η επιφοίτηση. Παρόλα αυτά, δεν εκμεταλλεύεται πάντα τη διαίσθησή του και είναι σα να βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram