Αυτά είναι τα 4 πιο αδύναμα ζώδια

Δημοσιεύθηκε 5 Νοεμβρίου, 2021

Δεν είναι όλοι δυνατοί χαρακτήρες. Κάποιοι χρειάζονται υποστήριξη από το περιβάλλον τους για να μπορέσουν να καταφέρουν να έχουν έστω και την πιο απλή καθημερινότητα. Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι δεν έχουν αυτάρκεια. Ότι έχουν τεράστια ανάγκη να έχουν κόσμο στην ζωή τους, καθώς οι ίδιοι δεν μπορούν να είναι ανεξάρτητοι.

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια ζώδια θεωρούνται αδύναμα -κατά την έννοια αυτή- αλλά και γιατί τα χαρακτηρίζουμε έτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ίσως το πιο κοινωνικό ζώδιο από όλα! Δεν μπορεί να είναι λεπτό μόνος του. Έχει έναν τεράστιο κύκλο γνωριμιών και αυτό γιατί θέλει να βρίσκεται σε διαφορετικά μέρη, με άλλους ανθρώπους κάθε φορά, να μιλά και να ανταλλάσσει απόψεις. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν Δίδυμο είναι να τον απομονώσεις και να του κόψεις κάθε επαφή και επικοινωνία. Το ίδιο ισχύει και για τα social media του. Ανεβάζει διαρκώς και αλληλοεπιδρά με όλους. Η αδυναμία του λοιπόν "κρύβεται" στο γεγονός ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει, αν είναι ξεκομμένος από τους άλλους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» που κάνει έναν Ζυγό αδύναμο, είναι η διαρκής του ανάγκη να βρίσκεται σε μια σχέση. Πρέπει απαραίτητα να έχει ένα ταίρι στην ζωή του, αλλιώς νιώθει μόνος και δυστυχισμένος. Πέφτει σε μελαγχολία και δεν είναι ο εαυτός του. Δεν βρίσκει νόημα σε τίποτα και η ψυχολογία του είναι στα τάρταρα. Για να πατήσει στα πόδια του θα πρέπει να είναι ερωτευμένος και… ζευγαρωμένος. Ακόμα και αν η σχέση αυτή δεν είναι το ιδανικό για εκείνον, θα κάνει άπειρες παραχωρήσεις, για να μην χωρίσει και βρεθεί να είναι… single.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι μεν κοινωνικός σαν τον Δίδυμο (ζώδια του αέρα και τα δυο άλλωστε), αλλά η μεγαλύτερη ανάγκη του είναι να έχει ένα κοινό γύρω του. Θέλει να έχει ανθρώπους τους οποίους θα εμπνέει και θα τους βλέπει να «κρέμονται» από τα χείλη του. Έχει μέσα του τάσεις… ρητορικές. Του αρέσει να φιλοσοφεί, να ενθουσιάζει τους άλλους με τις γνώσεις του, με το πόσο ανοιχτόμυαλος είναι και τόσο μπροστά από την εποχή του βλέπει. Δεν μπορεί λοιπόν να είναι απομονωμένος και αν αυτό συμβεί, θα υποφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς κάποιες φορές δείχνει ασυνήθιστος και… περίεργος στους άλλους. Οι δικές του ανάγκες είναι συναισθηματικές. Πρέπει να νιώθει ότι τον αγαπούν, αλλιώς καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά. Χρειάζεται τουλάχιστον έναν άνθρωπο στην ζωή του, πάνω στον οποίο θα «γαντζωθεί» και από τον οποίο θα εξαρτάται στο 100%. Εύκολα μετατρέπει τον εαυτό του σε υποχείριο και πέφτει θύμα εκμετάλλευσης κι αυτό επειδή δεν έχει την δύναμη να σταθεί μόνος του στα πόδια του και να πει «μπορώ, δεν έχω ανάγκη κανέναν!».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram