Αυτά είναι τα 3 πιο ανασφαλή ζώδια

Δημοσιεύθηκε 21 Σεπτεμβρίου, 2022

Κάποιοι δεν θέλουν να δείχνουν καθόλου τις ανασφάλειές τους και κάποιοι τις έχουν αποδεχτεί, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που τις προβάλλουν στους άλλους, με αποτέλεσμα σχέσεις δυσαρμονικές.

Υπάρχουν τρεις στον ζωδιακό κύκλο που έχουν περισσότερες ανασφάλειες, από τους υπόλοιπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι τείνουν να είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και έχουν πολλή φαντασία. Μπορούν να καταλάβουν τις προδοσίες και τις απιστίες εκεί που δεν υπάρχουν. Επίσης, τείνουν να κατηγορούν τους άλλους για τα δικά τους λάθη και δεν παίρνουν ποτέ την ευθύνη.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν την ανάγκη να έχουν δίκιο και να τα ξέρουν όλα. Φοβούνται πως αν δεν είναι οι πιο έξυπνοι από όλους, οι άλλοι ίσως συνειδητοποιήσουν τις αδυναμίες τους. Προβάλλουν τις ανασφάλειές τους με το να τεστάρουν τους άλλους για τις γνώσεις τους.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και επειδή φοβούνται πολύ να πληγωθούν, υψώνουν τοίχους ή αντιδρούν υπερβολικά αν κάποιος πει ή κάνει κάτι που θεωρούν κακό. Όταν οι Ιχθείς προβάλλουν τις ανασφάλειές τους στους άλλους, το κάνουν για να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram