Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο απ' όλα, να διαχειριστούν την απόρριψη

Δημοσιεύθηκε 18 Απριλίου, 2023

Δεν γίνεται να είναι όλοι χαλαροί στο θέμα της απόρριψης, όπως για παράδειγμα οι Δίδυμοι, οι οποίοι μπορούν εύκολα να αφήνουν τα πράγματα πίσω τους, και να συνεχίζουν χωρίς να επηρεάζονται ιδιαίτερα. Η απόρριψη για πολλούς είναι ένα δύσκολο συναίσθημα, το οποίο συχνά πυροδοτεί συμπεριφορές, οι οποίες δημιουργούν ακόμη περισσότερα προβλήματα σε οποιαδήποτε σχέση. 

Το να δεχτούμε αρνητικά σχόλια, και να συμβιβαστούμε με την ιδέα της απόρριψης, φαντάζει κάτι ακατόρθωτο για ορισμένα άτομα, και πολύ πιθανό αυτά τα άτομα να ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια και θα καταλάβεις γιατί:

Καρκίνος 

Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ένας Καρκίνος έχει ως κυβερνήτη πλανήτη την Σελήνη. Γεγονός που τον κάνει να νιώθει τα πάντα (θετικά - αρνητικά), λίγο πιο έντονα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για απόρριψη, τότε είναι σαν «πατάς πάνω στο ευαίσθητο σημείο του». Ακόμη και αν το μυαλό τους καταφέρει να ξεπεράσει τις καταστάσεις, ο συναισθηματικός τους κόσμος, θα θυμάται για πάντα όσα τους πλήγωσαν ή τους έκαναν να νιώσουν πως δεν ήταν αρκετά καλοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων 

Μπορεί να μη συμβαίνει συχνά σε έναν Λέων η απόρριψη, μιας έχει τις άμυνες του και τον εγωισμό του πολύ υψηλά- αλλά όταν του τυχαίνει, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Ο εγωισμός του δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα την απόρριψη και σίγουρα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για έναν Λέων, προκειμένου να επουλώσει μια πληγή του.

Σκορπιός 

Όσο εκδικητικός, σκληρός και αιχμηρός, μπορεί να είναι ένας Σκορπιός, άλλο τόσο ευαίσθητος μπορεί να είναι στο θέμα της απόρριψης. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να σε συγχωρήσει και πολύ πιθανό να ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να σε πληγώσει επίσης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram